فروش مالتو دکسترین خوراکی با DE پایین و متوسط

استاندارد


مالتو دکسترین  معمولا با شاخص دکستروز اکی والان ( DE ) در صنعت غذایی و خوراکی شناخته می شود .

مالتو دکسترین از نظر ظاهری پودر سفید رنگ و از نظر حلالیت ، محلول در آب می باشد . از خواص کلی مالتو دکسترین افزایش حجم و ایجاد بافت در محصولات غذایی می باشد . احساس دهانی دلخواه از مزایای شاخص مالتو دکسترین در مکمل های غذایی می باشد . این ماده به صورت محلول تولید ژل می کند و توانایی نگهدارندگی آب در محلول غذایی مورد نظر را به خوبی نشان می دهد .

مالتو دکسترین با دکستروز اکی والان پایین (DE پایین ) :

هضم غذا توسط مالتو دکسترین با DE پایین آسانتر است . 

چسبندگی مالتو دکسترین با DE پایین بیشتر است .

حجم مالتو دکسترین با DE پایین بیشتر است .

تاثیر مالتو دکسترین در محصولات شیر خشک و آب پنیر :

بهبود طعم ، حلالیت بیشتر ، روان نمودن پروسه تولید ، کاهش قیمت تمام شده

درصد پیشنهادی مصرف : ۲۰_۱۵%

تاثیر مالتو دکسترین در محصولات پروتئینی :

ایجاد طعم مطلوب ، حفظ بافت و بهبود خواص پروتئینی 

درصد پیشنهادی مصرف : ۲۵_۱۰%

تاثیر مالتو دکسترین در محصولات سوپ :

افزایش غلظت ، بهبود طعم و بافت و سهولت حلالیت 

درصد پیشنهادی مصرف : ۱۰_۵%

تاثیر مالتو دکسترین در محصولات غذای آماده :

بهبود طعم و بافت و رنگ 

درصد پیشنهادی مصرف : ۱۰_۵%

تاثیر مالتو دکسترین در محصولات ژله :

افزایش غلظت ، حلالیت ، طعم و متعادل کننده شیرینی 

درصد پیشنهادی مصرف : ۱۵_۵%

تاثیر مالتو دکسترین در محصولات نوشیدنی و نوشابه :

افزایش حلالیت ، قوام دهنده ، بهبود طعم و جایگزین استابیلایزر پودری

درصد پیشنهادی مصرف : ۳۰-۱۰%

آدرس دفتر مرکزی:
تهران_ میدان امام خمینی_ خیابان ناصرخسرو_ کوچه خدابنده لو_ پلاک ۵۳_ پاسارگاد نوین 
تلفن:
۰۲۱۳۳۹۹۳۷۲۵
۰۲۱۳۳۹۹۳۷۲۶
۰۲۱۳۳۹۸۲۷۴۸
فکس:
۰۲۱۳۳۹۸۲۷۷۰
ایمیل: Pasargad.Novin.Co@Gmail.com
مدیریت: مهندس گیلاردیان

نیازمندی اینترنتی



لینک منبع

ثبت آگهی رایگان